Wij gaan op pauze

door Violet
nieuws, corona, pauze, kleurpotloden

Lieve klanten, tot dinsdag 31 maart gaan wij op pauze. Het zijn onzekere tijden, voor iedereen, en ook voor onze winkel en ons personeel. Afgelopen week waren we nog open, maar namen we wel voor ieders veiligheid al het besluit na zaterdag 21 maart voorlopig geen mensen meer in de winkel te laten. Nu vinden we het tijd voor bezinning en bijkomen. We nemen een week de tijd om alles op een rijtje te krijgen, ook een nieuw bestelsysteem.

En dus, hebben we met pijn in ons hart besloten Knutsel Frutsel even op pauze te zetten. De deur gaat niet open en jullie kunnen ook nog niet bestellen. Voorlopig tot dinsdag 31 maart.

Wel kunnen jullie natuurlijk verlanglijstjes maken! Want dat we weer open gaan is zeker. Dat bestelsysteem komt er. En we hopen dat jullie dan, na een korte pauze, toch weer bij óns komen met die lijstjes.

Wij snappen dat het lastig is om lokaal te steunen als lokaal niet openblijft, maar hou onze website, Facebook en Instagram vooral in de gaten! Want wij komen terug. Hopelijk sterk en gezond!

Dag lieve klanten, dank voor jullie steun de afgelopen weken.
Blijf gezond, houd moed, houd afstand en tot ziens!

Zwaai zwaai van de winkelmeisjes.