door Knutsel Frutsel

De winkelmeisjes kunnen je er alles over vertellen. Kom je onderdompelen in spulletjes en speledingetjes. Je vindt er altijd wat. En weet je het even niet, dan raak je op z’n minst geïnspireerd. Je slaagt dus altijd. Voor de baby, het beste vriendje van je zoon, het buurmeisje, de rouwdouwer, prinses, puzzelaar en kliederaar, de juf, de zieke, de kunstenaar, de chemicus in de dop. Óf voor jezelf. Dat mag ook.

Zij staan altijd voor je klaar. Voor de ultieme cadeautip, belangrijk verfadvies, pedagogisch verantwoorde productuitleg, de laatste grappen en grollen, het leukste spelletje of gewoon voor een persoonlijk gesprek.
Isis Knutsel Frutsel

Isis

De Canadese Isis is het opperhoofd en dat is terecht. Haar waanzinnig goede oog voor de leukste en beste spullen en nieuwste trends zorgt voor een likkebaardend lekker volle winkel. Haar inkooptalent is ongeëvenaard,
al ruim 20  jaar.
Violet

Violet

Violet is eindredacteur en dol op kinderboeken; die afdeling is haar domein, en door haar liefde voor de taal verzamelt ze de mooiste klassiekers en moderne pareltjes. Ook houdt ze het reilen en zeilen van de winkel in de gaten.
Winkelmeisje Wolke van Knutsel Frutsel

Wolke

Wolke is filmregisseur en is dol op onze wetenschapsdozen en weet alles van knutselspullen, want haar moeder was knutseljuf. Ze is altijd op alles voorbereid en zo niet, dan bedenkt ze een oplossing.
Sankie

Sankie

Sankie studeerde rechten, is sportief, een harde werker en heel lief. Als moeder van drie heeft ze ruime ervaring met kids en wat ze leuk vinden. Ze woonde jaren in Frankrijk et donc, elle parle Français!  Een echte aanwinst.
Anna

Anna

Anna is geboren en getogen in Friesland en opgeleid tot fotograaf. Ze studeert en woont tegenwoordig in Amsterdam. Ze houdt stiekem heel erg van spelen en dat mag natuurlijk, zeker als zaterdagmeisje en vooral ook omdat ze onze Benjamin is en er zo vrolijk bij kijkt.
Marlot

Marlot

Marlot studeert geneeskunde en wil graag kinderarts worden. Ze komt uit Groningen en heeft ook zeker het Groningse karakter. Een harde werker, zelfstandig, besluitvaardig en ondernemend. En dat in combinatie met liefde voor kinderen, maakt haar een geweldige oproepkracht.
KF-Jolijn

Jolijn

Jolijn is onze redder in nood. Met veel energie werkt ze voor theater, festivals, muziek én toneel. En dan nog vindt ze tijd om in te vallen.
Ze is dól op kinderen en honden en dat is altijd wederzijds.

Dinsdag t/m zaterdag 10-17 uur

Hoofddorpweg 19-21
1059 CT Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 615 3994
E-mail: info@knutselfrutsel.nl

SaveSave

SaveSave

SaveSave