Wedstrijd!

door Knutsel Frutsel
oproep reclamewedstrijd

Help Knutsel Frutsel te blijven bestaan en doe mee met onze nieuwe wedstrijd!
In plaats van een kleurwedstrijd, een eier-versier-wedstrijd of een fotowedstrijd, hebben we dit keer een wedstrijd waarbij we jullie vragen om (een) reclame te maken voor Knutsel Frutsel om meer klanten te werven!
Deze reclame mag van alles zijn: een poster, filmpje, tekening, kijkdoos, gedicht, lied, nieuwsbericht, actie of wat je dan ook nog zelf kunt bedenken. Vertel waarom jij Knutsel Frutsel zo’n fijne winkel vindt, waarom het heel erg zou zijn als de winkel zou verdwijnen, laat producten zien, teken de sfeer of leg uit waarom de winkel ook voor anderen heel bijzonder zou kunnen zijn.

Dit is echt een actie voor alle leeftijden; het hele gezin, vriendengroepen, klassen… alle inspiratie bij elkaar, en ieders eigen beleving van de winkel zal toch zeker een fantastisch resultaat opleveren. Maar als je in je eentje een geweldig idee hebt, kan dat natuurlijk ook!
Bonuspunten voor degenen die ook nog bedenken hoe zij (of wij) ervoor kunnen zorgen dat zo veel mogelijk mensen de reclame zien. Bijvoorbeeld: waar komen de posters te hangen, hoe wordt het filmpje verspreid, wie gaat een lied waar en wanneer zingen etc.

Lever jouw reclame UITERLIJK ZATERDAG 19 OKTOBER 2019 in bij Knutsel Frutsel,
of digitaal op e-mailadres: info@knutselfrutsel.nl

Wij zijn echt héél erg benieuwd naar wat jullie ervan maken! Alvast dank voor het meedoen!