We gaan weer open: personal shopping

door Violet

Deze week (week 15) gaan we open op dinsdag 7, woensdag 8, vrijdag 10 en zaterdag 11 april van 12–17.00 uur. Voor een ieders veiligheid laten we één persoon tegelijk naar binnen. Belangrijk zijn: een goede gezondheid, een goed humeur en liefst geen loslopende kinderen mee naar binnen. Klinkt allemaal niet zo heel gezellig en behoorlijk directief, maar het levert wel voor iedereen het beste scenario op. Alleen op deze manier kunnen wij open zijn en krijgen jullie een unieke personal shopping experience.

Eenmaal binnen geldt natuurlijk de afstandregel (1,5 meter), maar is het voor de veilige hygiëne ook fijn als jullie alleen datgene pakken wat jullie echt willen zien. Ook geldt een maximale winkeltijd van tien minuten als er iemand buiten staat te wachten. Hou ook buiten in de rij alsjeblieft afstand en geef iemand de ruimte om de winkel uit te komen!

Voor de mensen die echt niet de deur uit kunnen of willen, is er de mogelijkheid te mailen (info@knutselfrutsel.nl) of bellen (020 – 615 39 94 of 06 – 442 111 87). Maar we hebben afgelopen week wel ervaren dat het bestelsysteem bewerkelijk en niet feilloos is, zeker niet als de winkel tegelijkertijd open is. Dus als je toch wilt mailen of bellen, weet dan dat het soms iets meer geduld vraagt. We doen natuurlijk wel ons uiterste best!

Openingstijden:
dinsdag 7 april, 12-17.00 uur
woensdag 8 april, 12-17.00 uur
donderdag 9 april zijn we gesloten
vrijdag 10 april, 12-17.00 uur
zaterdag 11 april, 12-17.00 uur

Wij zijn heel blij met jullie! En ook blij dat we toch weer voorzichtig open kunnen. Het stemt hoopvol. Op alle fronten. Dank jullie wel voor jullie komst.

Zwaai zwaai van de winkelmeisjes.