Vul een feestmandje met cadeaus van je verlanglijst!

door Violet
Feestmandje Cadeaus Verlanglijstje Feestje

Vier je binnenkort een feestje? Een partijtje, een verjaardag met familie, babyshower, kraamfeestje of iets anders? Kom dan naar Knutsel Frutsel en vul een feestmandje met cadeaus die je graag wilt hebben, je fysieke verlanglijst zeg maar. Maak het je gasten makkelijk en  nodig ze uit om naar onze gezellige en bijzondere winkel te komen en iets uit jouw mandje te kiezen. Jij krijgt wat je graag wilt en zíj weten zeker dat ze iets geven wat op je verlanglijstje staat. Iedereen blij!

Zo werkt het:
Twee weken voor het feestje kies je bij ons spullen uit die je graag wilt hebben. Wij stoppen alles in een feestmandje en zetten dat achter de toonbank. Dezelfde dag sturen we je een e-mail, waarmee je je gasten kunt uitnodigen naar onze winkel te komen om een cadeau uit de mand te kiezen en te kopen voor jouw feestje. Het mandje blijft staan tot twee werkdagen na je feestje voor het geval je iets wilt ruilen, of iets niet gekregen hebben wat je wel absoluut wilde hebben.

Waarom je hieraan mee zou doen:

  • Je ondersteunt een lokale ondernemer en het behoud van een bijzondere en gezellige buurtwinkel.
  • Je kunt spullen in de hand houden, zien, wegen, voelen, ruiken, en daardoor goed kiezen wat je leuk vindt.
  • Je krijgt alleen cadeaus die je ook graag wilt hebben. Geen gedoe met ruilen en bonnetjes.
  • Geen dubbele cadeaus.
  • Je kunt als ouder ook meebepalen welke cadeaus er in huis komen.
  • Makkelijk voor opa’s en oma’s en andere mensen die niet zo goed weten wat te geven.

TIPS:

  • Varieer bij het kiezen in prijs. Iedereen heeft zijn eigen budget, sommige mensen willen graag een klein cadeautje ‘erbij’, of samen met iemand anders iets groters kopen.
  • Kies net iets meer cadeaus dan er mensen komen, dan is er wat te kiezen. Maar ook weer niet te veel, want misschien krijg je dan net niet dat wat je het állerliefste wilde.
  • Wil je een cadeau reserveren voor opa Jan om te geven? Prima, maar zorg wel dat je zeker weet dat hij het ook wil geven, anders krijg je het cadeau misschien helemaal niet.
  • Is er iets wat je écht graag wilt hebben, kom dan twee dagen voor het feestje even kijken of het al gekocht is. Je kunt je gasten er nog op attenderen of het gewoon voor jezelf kopen. Dat kan natuurlijk ook altijd ná je feestje 😉

Wij hopen op heel veel feestjes en natuurlijk nog meer dat jullie bij ons een mandje van verlangen komen vullen. Wij zijn benieuwd wat jullie er in zouden stoppen!

Tot snel ziens, de winkelmeisjes