Vrijdag 20 en zaterdag 21 maart nog open. Daarna bestellen!

door Violet
Nieuws, fietsers, bezorging

Natuurlijk hopen wij dat jullie allemaal in goede gezondheid zijn, en de tijd thuis met of zonder werk, met of zonder kinderen goed doorkomen. Om jullie daarbij te helpen zijn wij open gebleven. En blijven we ook nog twee dagen open: vrijdag 20 en zaterdag 21 maart a.s. Wél met de maatregelen die dinsdag zijn ingegaan, om verspreiding van het corona-virus zo veel mogelijk te voorkomen. We hopen op jullie begrip en geduld als je toch even buiten moet wachten op je beurt.

Vrijdag en zaterdag dus voorlopig de laatste kans om even zelf ín de winkel rond te kijken. Daarna kunnen jullie per e-mail en telefonisch bij ons bestellen. We beseffen dat we vooruitlopen op landelijke maatregelen die er misschien niet eens komen. En ja, het is een heel lastige beslissing, maar met twee winkelmeisjes met astma en één met drie kinderen thuis is het voor ons te ingewikkeld om open te blijven.

Maar… gelukkig is er een maar! Vanaf dinsdag 24 maart is het mogelijk om via e-mail en ons vaste nummer én een nieuw mobiel nummer (volgt nog!) te bestellen. Betalingen gaan via Tikkie. De bestellingen kunnen bij de winkel worden afgehaald – als je toch even de benen wilt strekken ­­– of worden per fiets thuis afgeleverd. In het laatste geval komen er fietskosten bij.

We houden jullie natuurlijk via Facebook, Instagram en Nieuws op onze website op de hoogte. Over onze voorraad, over het bestelsysteem, bijvoorbeeld op welke dagen we bestellingen gaan verwerken en rondbrengen. En natuurlijk wanneer we weer open gaan! Schreef zij hoopvol.

Lieve klanten, houd moed, houd vol en blijf gezond! En laten we een beetje voor elkaar zorgen, dan houden we het samen lokaal leuk.

Zwaai zwaai van de winkelmeisjes.