Verkozen tot Winkelier van het Jaar!

door Violet
winnaar prijs WinkeliervanhetJaar 2019 Amsterdam

Onze klanten hebben Knutsel Frutsel gekozen tot Amsterdamse Winkelier van het jaar 2019 in de categorie speelgoed- en cadeauwinkels. En daar zijn wij heel blij om! Graag willen wij alle stemmers hartelijk bedanken voor hun steun én waardering. Die kunnen wij goed gebruiken en het helpt om de buurt gezellig en divers te houden.

De Winkelier van het Jaar-verkiezing is de grootste consumentenverkiezing van Nederland voor lokale winkeliers. Het is een zoektocht naar winkels en winkeliers die sfeer en authenticiteit aan een gemeente geven, winkels waar klanten iedere keer weer naar teruggaan om de beste service, prijs en kwaliteit en winkels die het verdienen om in de spotlights te staan.

winkeliervanhetJaar 2019 Amsterdam speelgoedwinkel winnaar

Lokale winkeliers maken het verschil
Dat de verkiezing enkel voor lokale winkeliers is en grote retailketens uitgesloten zijn van deelname, is een bewuste keuze, aldus Niels Groot van Vote company, die de verkiezing organiseert. ‘In tegenstelling tot andere retailverkiezingen kiezen wij heel bewust voor de lokale ondernemer. Het zijn de lokale winkeliers die sfeer en authenticiteit aan een gemeente geven. En juist deze ondernemers, die het hardst moeten werken om zich staande te houden, krijgen niet de aandacht die ze verdienen. Dit bracht ons op het idee om deze verkiezing speciaal voor hen in het leven te roepen. Dit is de eerste stap van een beweging die we samen met winkeliers in gang willen zetten om zo gezamenlijk consumenten bewuster te maken van het winkelaanbod in hun eigen gemeente.’ [Uit: De Ondernemer 1-7-2019]

Onze bijzondere winkel is ook na twintig jaar nog steeds een begrip in de buurt. En daarbuiten. Dat is tijdens deze verkiezing wel gebleken. Wij zijn echt heel blij met de erkenning die we met deze Prijs krijgen. En het is ook broodnodig, zowel de bevestiging als de extra aandacht. Blijf allen vooral naar onze winkel komen en zegt het voort hoe leuk het hier is!

Tot snel! De winkelmeisjes