Twintig jaar Knutsel Frutsel!

door Violet
Twintig jaar Knutsel Frutsel, etalage

Op dinsdag 18 september 2018 bestaat Knutsel Frutsel 20 jaar. Geheel tegen de financiële crises en speelgoedland-malaise in lukt het Isis al twintig jaar haar knutselwinkel, speelgoedwinkel, o-we-hebben-ook kinderboekenwinkel, open te houden. Sterker nog, het gaat goed en de winkel is uitgegroeid tot een waar paradijs voor ouders en kinderen; ‘This way to wonderland’ staat er terecht op het bordje in de etalage en hier op de website.

20 jaar knutselen, speelgoed, spelletjes, kinderboeken, kraamcadeaus. 20 Jaar trouwe klanten, klanten uit de buurt, van verder weg en van echt ver weg. Een inmiddels twee keer zo grote winkel waar het gezellig is, waar elke beurs iets vindt, waar iedereen graag komt… En niet meer weg wil; hoe vaak verlaat er niet een kind gillend en gestrekt op de schouder van een ouder het pand, omdat hij nog zo leuk bij de treintafel aan het spelen was.

De etalages
Regelmatig zijn er knutselwedstrijdjes voor kinderen, met mooie prijzen en soms zelfs een tentoonstelling in de etalage. Die etalages zijn eigenlijk altijd de moeite waard en worden met veel ‘wonderland’-gevoel ingericht door Isis zelf. De vormgeving is geheel in de stijl van het nieuwe logo en de nieuwe website (sinds 2017). Kijk ook maar eens naar de nieuwe letters op de gevel.

Twintig jaar Knutsel Frutsel, IsisHet najaar vol feesten
20 Jaar advies over verf, klei of lijm, sieradenhaakjes of draadjes, stofjes, lintjes enzovoort. Maar vooral in de laatste maanden van het jaar gaan de winkelmeisjes los: advies voor de sinterklaassurprises. Er komen écht mensen van heinde en verre om te vragen hoe ze iets kunnen maken en wat ze daar voor nodig hebben. 20 Jaar surprises, maar ook de bijzonderste kerstboomhangers, knalerwtjes voor Oud en Nieuw en lampjes en lampionnen voor Sint Maarten. Bij Knutsel Frutsel houden ze wel van een feestje.

Er valt veel te beleven
Maar bovenal is het een avontuur om er binnen te gaan. Er valt zóveel te zien, zowel voor ouders als voor kinderen. En bovendien valt er áltijd iets te lachen of een goed gesprek te voeren met de door de wol en het leven geverfde winkelmeisjes. Want behalve dat het fijn is om er op ontdekkingstocht te gaan, is het ook heel fijn om er te werken. En dat zegt ook heel wat over Isis.

Dank jullie wel lieve klanten!
Knutsel Frutsel wordt met liefde gerund en dat zie je terug in de spullen, in de winkel, in de winkelmeisjes en vooral in de klanten. Want wat kómen er een fijne mensen!

Lampje, ZIlveren Griffel 2018 Lampje