Spaar nu voor korting met onze nieuwe spaarkaart

door Violet
nieuws, spaarkaart, korting, my way to wonderland

Onze nieuwe spaarkaart geeft voordeel aan trouwe klanten. Voor elke € 15 die je bij ons uitgeeft, krijg je een stempel en bij tien stempels krijg je € 7,50 korting op je volgende aankoop. Vanaf nu is het dus nóg meer de moeite waard om vaker bij ons langs te komen.

We hebben de spaarkaart bedacht om onze trouwe klanten iets terug te geven. Het werd tijd om – na een tijdje dank je wel zeggen – iets concreters te doen! Maar natuurlijk hopen wij ook dat minder regelmatige of nieuwe klanten vaker terugkomen om iets te kopen bij ons.

Bij elke € 15 die je bij ons uitgeeft zet de egel een stap op de spaarkaart. Na tien stappen is ze bij de finish en zit er € 7,50 korting in haar en dus ook jouw knapzak. Die korting krijg je bij een volgende aankoop. Helaas is de korting niet geldig op boeken; die hebben een vaste prijs.

Nieuws, spaarkaart, korting

Er zit geen einddatum op de spaarkaart, dus het is áltijd de moeite waard hem een vast plekje in je portemonnee te geven. Dan kun je hem ook niet vergeten en is je kaart sneller vol. En als de spaarkaart vol is, wil je dan – als je hem komt inleveren – jouw e-mailadres invullen op de achterkant? Dan sturen wij je nieuws en informatie over acties.

Dus kom snel een keer langs en steek die spaarkaart in je zak en laat die egel racen. Samen houden we lokaal leuk. Tot snel!

Groetjes van de winkelmeisjes.