Sint-inkopen ook op afspraak

door Violet
egel met knapzak en mijter

Omdat we graag iedereen zo goed en gezellig mogelijk willen helpen bij de Sinterklaasinkopen en surpriseplannen, organiseren we in november drie weken lang koopavonden. Geen gewone koopavond, maar een waarvoor je je kunt inschrijven, zodat je zeker weet dat je op je gemak in een halfuur je cadeaus kunt kopen. Je hoeft niet buiten in de rij, er zijn max vier mensen in de winkel en er is een winkelmeisje om al je vragen te beantwoorden.

Koopavonden van 18-20.00 uur (want dat mag van Rutte) op:
di. 17, wo. 18, do. 19 november
di. 24, wo. 25, do. 26 november
di. 1, wo. 2, do. 3 december

Je kunt je inschrijven voor een halfuur tussen 18 en 20.00 uur door je naam en telefoonnummer in te vullen op het schema in de winkel. Of door even te bellen (tel. 020-6153994). Jouw telefoonnummer gebruiken we om je een dag van tevoren een herinnering te sturen.

Mocht je je niet willen vastleggen op zo’n gepland moment, dan is het een aanrader om op dinsdag of donderdag overdag te komen. Deze dagen zijn vaak rustiger dan de rest van de week!

Bovendien zal de winkel extra open zijn op maandag 30 november van 12-17.00 uur.
Onze gewone openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag 10-18.00 en zaterdag 10-17.00 uur.

In verband met een dreigende totale lockdown raden we jullie overigens aan zo snel mogelijk toch al wat inkopen voor de feestdagen te doen! Lees hier meer daarover.

We hopen jullie allemaal te zien binnenkort!
De winkelmeisjes