Mail of bel en bestel!

door Violet
Jellycat, ontbijt, knuffels

Vanaf dinsdag 31 maart kun je bij Knutsel Frutsel bestellen via info@knutselfrutsel.nl, onze vaste telefoonlijn 020 – 615 39 94 of eventueel met beeld op 06 – 442 111 87. Mailen kan altijd. Bellen en bestellingen ophalen kan op dinsdag, woensdag en vrijdag van 13 tot 17.00 uur. Kun je je huis niet uit dan kunnen we (in de buurt) bezorgen op woensdag- en vrijdagmiddag tussen 17 en ongeveer 18.00 uur.

Vanwege de dringende overheidsverzoeken om thuis en op afstand te blijven, én omdat wij graag iedereen gezond houden, zowel de klanten als ons personeel, hebben we besloten over te gaan op bestellen per mail en telefoon. Het is helaas niet meer mogelijk fysiek in de winkel iets uit te zoeken.

Het bestelsysteem is goed doordacht, en tegelijkertijd geheel nieuw voor ons. We doen ons best en hopen dat jullie inderdaad willen overgaan op bestellen! Als jullie dat gaan en blijven doen, kunnen wij in deze onzekere tijden misschien toch onze voorraad enigszins op pijl houden. We vragen begrip en geduld en hopen dat jullie ons ook op deze ‘afstandelijke’ manier willen blijven steunen.

Je kunt op drie manieren bestellen:

  • Mail naar: info@knutselfrutsel.nl
    Makkelijk als je precies weet wat je wilt hebben. Mailen kan altijd. Graag als onderwerp: ‘KNAPZAK’. En zet ook je telefoonnummer in de mail voor als overleg toch nodig blijkt.
  • Bel naar onze vaste lijn: 020 – 615 39 94
    Als je graag direct contact wilt, advies nodig hebt of toch even live wilt overleggen. Bellen kan op dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 13-17.00 uur.
  • Bellen naar ons mobiele nummer: 06 – 442 111 87
    Dan kan het winkelmeisje je eventueel met beeld spullen in de winkel laten zien. Bellen kan op dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 13-17.00 uur.

In alle gevallen hebben we de volgende gegevens van je nodig:
Voor- en achternaam, mobiel telefoonnummer, e-mailadres en woonadres (straat, nummer, postcode) als je de spullen thuis afgeleverd wilt hebben.

Betalen via Tikkie
Zodra je hebt besteld, sturen wij een Tikkie naar je mobiele nummer. Daarin staat je bestelnummer vermeld. In het bedrag zit sowieso 20 cent voor een (noodzakelijk) tasje en eventueel € 2,50 bezorgkosten. Wanneer wij zien dat er is betaald, maken wij de bestelling klaar.

Afhalen of bezorgen
Je kunt de bestelling zelf afhalen bij de winkel op di, wo en vr tussen 13 en 17.00 uur. Of – tegen betaling van € 2,50 – thuis laten bezorgen. Wij bezorgen in de postcodegebieden: 1054, 1057, 1058, 1059, 1061, 1062, 1075 en 1076.

De tijden
O
p dinsdag, woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur verzamelen en verwerken wij de bestellingen. Tijdens die uren kun je ook telefonisch bestellen en bestellingen ophalen. Onze koeriers fietsen woensdag en vrijdagmiddag meteen na 17.00 uur de bestellingen door de buurt, dus dan is er hopelijk ook iemand thuis!

Dit is ons plan en we hopen dat het werkt. Zoals gezegd, dit is nieuw voor ons en we gaan ons uiterste best doen jullie blij te maken. Als er nog iemand is met tips over de aanpak van bestellen op afstand zonder webshop in deze corona-tijden, dan houden wij ons van harte aanbevolen. Mail ons!

Samen houden we het hopelijk leuk, ook lokaal 😉

Blijf gezond, houd vol, houd moed en houd afstand.

Zwaai zwaai van de winkelmeisjes.