Fotowedstrijd meivakantie. En nu de ouders!

door Knutsel Frutsel
Fotowedstrijd meivakantie en nu de ouders

Eindelijk een wedstrijd voor ouders in onze kinderwinkel. Doen jullie mee? Een fotowedstrijd nog wel, dus geen vieze handen; er komt geen lijm, klei of slijm aan te pas. Alleen een telefoon of camera. En een vrolijke vakantiestemming natuurlijk. Maak in de meivakantie een foto van het spel, speelgoed of boek dat je bij ons hebt gekocht, mail hem naar ons met een review van vijf regels en misschien win jij dan het zomervakantiepakket!

Wij hebben in de winkel alle aanraders voor de vakantie bij elkaar gezet: het fijnste speelgoed voor onderweg, de mooiste boeken of de lekkerste luister-cd’s. Kom maar eens kijken! We hebben: handige magnetische puzzels, doeboeken, schepjes en emmertjes, luisterboeken, raamstickers en zaklampjes.

Het gaat zo: Maak in de meivakantie een mooie, goede of grappige foto van het fijnste vakantie-artikel en mail die met een review van vijf regels naar ons uiterlijk 18 mei. Heb je meer leuk vakantiespul bij ons gekocht en heb je dus meer foto’s van verschillende vakantieknallers? Leuk! Je mag er maximaal drie insturen. De leukste foto wint eeuwige roem, een plek in de eregalerij der Knutsel Frutselaars en een zomervakantiepakket.
Als je meedoet geef je ons meteen toestemming voor het gebruiken van de foto voor onze sociale media, de website en in de winkel.

Lieve ouders, grijp je kans en doe mee aan deze unieke fotowedstrijd. Opa’s en oma’s, tantes en ooms, pleegouders, verzorgers, aanplakfamilie en stieflieverds mogen natuurlijk ook allemaal meedoen.

Wij verheugen ons enórm op al jullie foto’s en wensen jullie natuurlijk een superheerlijke vakantie met veel speel- en lees- of luisterplezier!

Lees ook nog een keer onze blogs over vakantietoppers. Voor baby’s en peuters, kleuters en 3-8e groepers.

De winkelmeisjes.

Fotowedstrijd meivakantie en nu de ouders