Flore wint Fotowedstrijd Meivakantie

door Violet
geluidenboek_zeedieren_boot_verrekijker

Twee meisjes op een boot met zeedierengeluidenboek en verrekijker; wat een ráke en mooie foto maakte Flore van haar twee dochters. Zij is de winnaar van onze fotowedstrijd meivakantie en verdient daarom Eeuwige Roem en een plek in de eregalerij der Knutsel Frutselaars. En alsof dat nog niet genoeg is krijgt ze ook nog een zomervakantiepakket!

geluidenboek zeedieren boot vakantie verrekijker
vlieger haven boot vakantie
Ook de kleine reisvlieger was een groot succes!

Flore: “Wij hebben Dierengeluiden van zee en oceaan gekocht voor onze oversteek naar Vlieland. Hier heeft mijn ene dochter de verrekijker vast om vogels te spotten aan de hand van het boek. Mijn andere dochter was aan het lezen en aansluitend hebben wij zelfs zeehonden gezien! Kortom, dit geluidenboek was een waardevolle aanvulling en stimulans voor de kinderen om meer over het leven in en om het water te weten te komen.”

Er is fijn vakantie gevierd, lekker gespeeld en dat hebben de ouders laten zien! We kregen mooie foto’s en fijne recensies van onze blijkbaar geslaagde vakantiespullen. Een aantal hangen op dit moment in onze etalage. Kom maar eens kijken! Dan kun je ook vast ideeën opdoen voor de zomervakantie.

En vooruit, voor de mensen die heel nieuwsgierig zijn, zetten we ze ook hier even op een rijtje:

puzzel dieren 2-jarigen

Maarten: “Men zou zeggen, kinderen van 2 jaar zijn wel een vakantie zoet met een puzzel van 36 stukken. Helaas, in no-time zijn ze al klaar en gooien ze de hele handel weer door elkaar. Is dit cadeau gedoemd om te mislukken? Nee, want dit keer zal het binnen 5 minuten lukken.”

loopeend trekbeest lerenlopen

Mara-Joy: “Als we op een zonnige dag naar buiten gaan, moet de krokodil natuurlijk ook mee! Die twee zijn onafscheidelijk en ontdekken samen elke dag wel weer iets nieuws.”

Kapla challenge balans bouwkaarten

Leonore: “Mijn zoon speelt nog steeds met Kapla en dit is dan echt weer een nieuwe variant, met echte uitdaging, als je al 3 miljoen torens hebt gebouwd. Alle opdrachten in dit doosje draaien om balans. Heus niet allemaal even eenvoudig. Past makkelijk in de tas of koffer. Je hebt wel een platte ondergrond nodig om te bouwen!”

brushpens PercyJackson houten bouwpakket

Wendy: “Mijn twee kinderen samen bezig met de houten dieren bouwpakketten en de Ecoline Brushpens (een van de meest gebruikte tekenspullen in huis), terwijl ik voorlees uit Percy Jackson. Dit zorgde voor menig rustig uurtje in de vakantie!”

Hexabugs binnenspelen
Maartje: “De meivakantie was niets aan, maar gelukkig hadden we de hexabug nog. Wat een lol hebben we hier daarvan!”
Verrekijker buitenspelen bos
Christine: “Mijn dochter en haar neefje op onderzoek in de diepe, donkere bossen, speuren naar dieren in de verte. Of gewoon in de enige klimboom aan het eind van de straat en gluren bij de buren. Zo’n verrekijker kan overal mee naartoe!”
Escher sakura micron fineliners tekenen

Marian: “Mijn neef is nogal een precies type, én hij heet Escher van zijn achternaam. Dan krijg je dus dit. Die pennetjes zijn echt ongelooflijk goed voor dit soort werkjes, héél dunne lijntjes en dan nóg dunnere streepjes en ga zo maar door. Heerlijk voor de ontspanning, als je er van houdt…”

Mocht je nog meer tips willen voor praktische én geweldig leuke vakantiespullen, klik dan hier voor baby’s en peuters, hier voor kleuters, en als laatste vind je hier vakantie-ideeën voor kinderen in groep 3 tot en met 8.

En dan nu, op naar de zomervakantie! Heel veel plezier allemaal!
Groetjes, van de winkelmeisjes.