Doe nu al je sint- en kerstinkopen!

door Violet
Autootjes, race naar de winkel

Wij raden iedereen aan op korte termijn alvast inkopen te doen voor sint en kerst. Het is natuurlijk bizar vroeg, maar de coronamaatregelen worden steeds weer aangepast en op dit moment dreigt zelfs een totale lockdown. Advies vragen en spullen eerst met eigen ogen zien, vasthouden en vergelijken kan nou eenmaal het beste in een fysieke winkel. Wij hopen daarom van harte dat we gewoon open kunnen blijven!

Wij zijn er klaar voor
En bovendien is het bij ons ook nog eens altijd gezellig! Zelfs met de huidige, soms irritante – en dat snappen wij heus wel – corona-aanpassingen in de winkel. Dus kom vooral langs bij ons, wij zijn er al klaar voor!

Inschrijven voor koopavonden
Vanwege het beperkte aantal mensen dat tegelijk in de winkel kan zijn, hebben wij dit jaar de drie weken voor Sinterklaas op dinsdag, woensdag en donderdag koopavonden. Je kunt via een lijst op de toonbank van tevoren een halfuur reserveren (tussen 18 en 20.00 uur) voor gegarandeerde toegang en tijd in de winkel. Geen rij, maximaal vier mensen binnen en een winkelmeisje om je te helpen. Lees hier meer!

We verheugen ons op jullie vragen over cadeautips en surprises. Tot snel! Onder het motto #Winkelslimkoopnu.

Groetjes van de winkelmeisjes